Cadeaubon gent (realisatie)Inleiding

De stad Gent ging midden jaren 90 van start met de 'Gent Verwent' campagne rond promotie van de Gentse middenstand, en hierbij hoorden ook de populaire Gent Verwent cadeaucheques. Deze bestaan intussen echter niet meer, en dus lanceerde Unigift in 2016 een update van het concept, klaar voor de 21e eeuw: de Cadeaubon Gent, inclusief o.a. een eigen website cadeaubongent.be en online verkoop en verificatie.

Onder andere burgemeester Daniel Termont (zie filmpje links), Het Laatste Nieuws en bekende online 'hotspot' blog De Hipste Adresjes Van Gent wijdden reeds aandacht aan het project.

Van A tot Z

Wij verzorgen voor Cadeaubon Gent de website met alle info rond de bon, de deelnemende handelaars en verkoopsinfo, de opvolging naar handelaars toe, communicatie naar de buitenwereld (particulieren én bedrijven die de bonnen willen aankopen als geschenk idee) toe, het inrichten van verschillende verkooppunten, de IT infrastructuur voor het verwerken van zowel aangekochte als gebruikte cadeaubonnen.

Voor het benodigde drukwerk op maat en verzenden van cadeaubonnen wordt samengewerkt met beschutte werkplaats Ryhove VZW, waardoor met de cadeaubon niet enkel de Gentse middenstand wordt gesteund maar er aan het project ook een sociale dimensie is.

Website: cadeaubongent.be


Meer info of vragen over ons aanbod?