Alles start bij een mooie uitstraling

Daarom verzorgen wij een uniek cadeaubon ontwerp helemaal in uw huisstijl, kleuren en logo.

Ook het professioneel drukwerk op kwaliteitsvol glanzend papier nemen wij op ons, en we zorgen dat alles steeds netjes en op tijd geleverd wordt.

Vlotte verkoop, online en offline

Een cadeaubon is een uitstekende manier om meer winst uit uw website te halen. Daarom omvat ons pakket ook geïntegreerde online verkoop pagina van cadeaubonnen.

Zowel opzetten als afhandelen van online verkoop is volledig inbegrepen in het pakket, inclusief verzending met de post.

Met onze intuitieve code kassa app kan u in uw zaak vlot de verkoop van cadeaubonnen afhandelen. U kan de code kassa app gebruiken op computer, tablet of smartphone - en zowel u als uw personeel zijn er meteen mee weg.

Vlotte afhandeling en overzicht

Gebruik onze code kassa app om een cadeaubon die bij u wordt gebruikt veilig en snel te valideren. Zo bent u beveiligd tegen vervalsing of vergissingen. Uitbetalingen van online verkochte bonnen gebeuren automatisch.

Zowel voor u als uw boekhouder komen ons persoonlijk dashboard en administratief overzicht van pas: bekijk ten allen tijde rapporten van cadeaubon verkoop en gebruik.

Extra zichtbaarheid cadeau

Alle Unigift Unlimited klanten krijgen gratis een plaats op TadaBon, de grootste cadeaubon website van Vlaanderen.

TIJDELIJKE ACTIE: NU VOOR 399 299€ / jaar

Inclusief geïntegreerde cadeaubon pagina én eerste set gedrukte cadeaubonnen voor in uw zaak

Zij vertrouwen ons reeds voor hun cadeaubonnen

De Superette

Eigenzinnig restaurant van Kobe Desramaults in Gent.

Gouts et Couleurs

Design in Brugge

De Stoepa

Gezellige Bistro in Brugge

Huiszwaluw

Interieur met stijl in 2 vestigingen - voor een design zaak doet elk ontwerp er natuurlijk extra hard toe, inclusief dat van hun cadeaubon!