Online verkoop en voorstelling

Bied uw cadeaubon online te koop aan via alle gangbare betaalmethodes. Afhandeling gebeurt volledig door ons, uitbetaling rechtstreeks naar u.

Heeft u reeds een bestaande website waarin u uw cadeaubon voorstelt? Dan voegen wij daar online verkoop functionaliteit naadloos geïntegreerd aan toe.

Optioneel kunnen wij ook een volledige website met CMS aanleveren als deel van het pakket, waarin niet enkel de cadeaubon maar ook deelnemende handelaars worden voorgesteld.

Eenvoudige code kassa app voor handelaars

Voor deelnemende handelaars is het belangrijk dat cadeaubonnen vlot, veilig en real-time kunnen gevalideerd worden. Zo krijgen zij steeds snel hun geld voor een bij hen gebruikte cadeaubon, en kan iedereen gerust zijn dat vervalsers geen kans krijgen.

Daarom hebben wij onze Code Kassa applicatie ontwikkeld voor handelaars, die op elk platform draait en vlot aan te leren is.

Administratie zonder zorgen

Ons platform bevat o.a. automatische uitbetalingen, een dashboard waar u steeds kan zien waar bonnen verkocht en ingeruild worden, en een Content Management Systeem waarin handelaarsgegevens steeds vlot kunnen toegevoegd en aangepast worden, en veel meer. Wij tonen het u graag!

Samenzitten rond uw project?

Zij vertrouwen ons reeds voor hun cadeaubonnen

Gent

Bekend en geliefd niet enkel om zijn Feesten, maar ook zijn vele toffe handelaars.

Antwerpen

Shopping, mode en juwelen natuurlijk goed vertegenwoordigd in deze cadeaubon, maar daar houdt het zeker niet mee op.

Brugge

Niet enkel sprookjesachtig mooi, ook super leuk om te gaan shoppen met deze cadeaubon.